Νίκη στο 90' για την Τσέλσι

Metrosport Team24 Απριλίου 2022

Τη νίκη πανηγύρισε η Τσέλσι στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ χάρη σε τέρμα του Πούλισικ στο 90 λεπτό και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας!

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Οι «μπλε» δεν κατάφεραν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία καθώς μπλόκαραν απέναντι στην άριστα οργανωμένη άμυνα της Γουέστ Χαμ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Η Τσέλσι απειλούσε κυρίως με σουτ αλλά δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς στο 84ο λεπτό έγινε ένα μαρκάρισμα στην περιοχή και ο διαιτητής Όλιβερ αφού είδε τη φάση στο μόνιτορ, άλλαξε το χρώμα της κάρτας, αντί για κίτρινη έδειξε κόκκινη στον Ντόουσον και τον έστειλε στα αποδυτήρια ενώ παράλληλα έστειλε την Τσέλσι στην άσπρη βούλα.

Ο σπεσιαλίστας Ζορζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Φαμπιάνσκι τον "ψάρεψε", έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία του και μπλόκαρε εύκολα το πέναλτι του Ιταλού διεθνούς μέσου στο 87ο λεπτό.

Οι «μπλε» βρήκαν το δρόμο προς στα δίχτυα με τη συμπλήρωση 90 λεπτών όταν ο Αλόνσο γύρισε υπέροχα τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι από τα αριστερά και ο Πούλισικ με όμορφο αριστερό πλασέ την έστειλε στην αριστερή γωνία της εστίας της Γουέστ Χαμ. 

Το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε και η Τσέλσι πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 







Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.