Νίκη - πρόκριση στο ρελαντί για τον Ολυμπιακό!

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς του 0-3 στο Αγρίνιο, υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε ένα παιχνίδι που εκτυλίχθηκε σε περίπατο για το σύνολο του Πέδρο Μάρτινς.

Οι Πειραιώτες με σκόρερ τους Μασούρα, Κάιπερς και Ανδρούτσο κατάφεραν με επιμέρους σκορ 6-0 να αφήσουν εκτός συνέχειας θεσμού τον Παναιτωλικό και να περάσουν αυτοί στους «8» του Κυπέλλου

Οι γηπεδούχοι με εκτεταμένο ροτέσιον κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 9΄και να κάνουν δύο τα γκολ τους στο 30΄, «κλειδώνοντας» από νωρίς το παιχνίδι και μετατρέποντας τα επόμενα 60 λεπτά σε... υποχρέωση, με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να προβάλει αντίσταση και να βάλει δύσκολα στην αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, σε καμία περίπτωση της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ντράγκερ, Μπα (61' Σεμέδο), Παπαδόπουλος (72' Μπουχαλάκης), Χολέμπας Εμβιλά (46' Ανδρούτσος), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας (83' Τσέλιος), Χασάν (61' Βαλμπουενά), Κάιπερς.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μαλής (88' Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ντάλσιο, Μάζουρεκ (77' Αριγίμπι), Γιακόλις (76' Σκόνδρας), Ντουάρτε (63' Τσιγγάρας). Βέργος (64' Αζάντι).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.