Νίκη πριν την πρεμιέρα με «ανεβασμένους» Μπράντον, Ολιβέιρα, Κούτσια

Metrosport Team13 Αυγούστου 2022

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του ΝΠΣ Βόλου σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας. Ασίστ από Μπράντον, γκολ από Ολιβέιρα και Κούτσια

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ξεκίνησε με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα τους Τσαούση, Κάργα, Ίνγκασον και Λύρατζη. Στα χαφ βρέθηκαν οι Σβαμπ και Αουγκούστο με τον Ντάντας σε θέση μεσοεπιθετικού. Στις πλευρές τοποθετήθηκαν οι Μπίσεσβαρ και Νάρεϊ ενώ στην κορυφή βρέθηκε ο Μπράντον. 

Ο Δικέφαλος δημιούργησε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο και εν τέλει τα κατάφερε με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στο 20ο λεπτό έμπειρος μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Μπράντον, που αγωνίστηκε στην επίθεση και άφησε καλές εντυπώσεις. 

Στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, όταν στο 54΄ο Ελ Καντουρί έκλεψε την μπάλα και έβγαλε ασίστ στον Ολιβέιρα που με σουτ έκανε το 2-0. Στο 65ο λεπτό ο Πάολο Φερνάντες μείωσε προσωρινά για τον Βόλο αλλά ο Κούτσιας στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό σκορ . Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Κωνσταντέλιας (από σέντρα του η μπάλα βρήκε σε χέρια αμυντικού).

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκαν οι Κοτάρσκι , Σάστρε , Ίνγκασον (82′ Παναγιώτου), Κουλιεράκης , Βιεϊρίνια , Κούρτιτς , Σοάρες , Ελ Καντουρί (75′ Κουαλιάτα ), Νάρεϊ (61′ Α.Ζίβκοβιτς ), Κωνσταντέλιας , Ολιβέιρα (75′ Κούτσιας ).


Η σύνθεση του Βόλου: Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Ματίγια, Τσοκάνης, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Φέερτ. 

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σιέλης, Ουεντραόγκο, Μεσκίδα, Τσέλιος, Μπογκντάνοβιτς, Μεταξάς και Τάχατος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.