Stoiximan Basket League: Ντεμπούτο του Ρότεν με τον Ηρακλή στο Περιστέρι

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει η σημερινή (12/2), 14η στροφή της Basket League με τον Ηρακλή να έχει μια πολύ δύσκολη έξοδο στο Περιστέρι, την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στην έδρα της Λάρισας και τον Απόλλων Πάτρας να φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου.

Νίκη πάση θυσία

Μια νίκη που θα του δώσει ψυχολογία και θα τον επαναφέρει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών ψάχνει ο Ηρακλής, ο οποίος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας ωστόσο και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο Γηραίος θα αντιμετωπίσει στις 17:00 την ομάδα του Περιστερίου, η οποία βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς και προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 82-77 κόντρα στον Προμηθέα.

Τεστ για τον Κολοσσό στην Πάτρα

Τον 10ο της βαθμολογίας, Απόλλων Πατρών θα αντιμετωπίσει σήμερα (17:00) ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στις εκτός έδρας νίκες, έπειτα από αυτή που είχε πετύχει στην έδρα της ΑΕΚ στις 6 Νοέμβρη του 2011.

Οι Ροδίτες με ενδεχόμενη νίκη θα συνεχίσουν τις... υψηλές πτήσεις, ενώ στον αντίποδα ο Απόλλωνας θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μην κινδυνέψει ενόψει της συνέχειας.

Δοκιμασία για την ΑΕΚ στη Λάρισα

Μετρώντας μια νίκη και μια ήττα στα δύο τελευταία της ματς, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Λάρισας και θέλει τη νίκη καθώς με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί να περάσει στην πέμπτη θέση.

Στον αντίποδα οι Θεσσαλοί προέρχονται από δύο σερί ήττες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Κολοσσό Ρόδου και θα κυνηγήσουν τη νίκη προκειμένου να μπορέσουν να διασφαλίσουν όσο το δυνατό συντομότερα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00. 

Αύριο (17:00) ο Άρης θα υποδεχτεί τον Ιωνικό ενώ χθες αναβλήθηκε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα λόγω κρουσμάτων στην αχαϊκή ομάδα. Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα (14/2, 20:00) με το ματς του Ολυμπιακού με το Λαύριο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.