Νίκη - μισή πρωτιά ψάχνει ο ΠΑΟΚ, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης04 Νοεμβρίου 2021

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Κοπεγχάγης αλλά γνωρίζει πως ακόμα και στο δικό του σπίτι, την καυτή Τούμπα, το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο κόντρα στους Δανούς. Στόχος η νίκη που θα τον φέρει μια ανάσα από την πρωτιά του ομίλου του στο Conference League.

 Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

 Η δυσκολία της αποστολής του ΠΑΟΚ φαίνεται και από τις αποδόσεις της Stoiximan με τον άσο να προσφέρεται στο 2.30 ενώ πιο ζεστή επιλόγή μας είναι το G/G στο 1.65 μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κοινά αγωνιστικά προτερήματα και μεινοκτήματα. Την επιθετική τους ισχύ και τα δεδομένα αμυντικά κενά αντίστοιχα... 

Στην αναζήτηση του σκόρερ της αναμέτρησης οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στη φόρμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε απόδοση 3.40. Ο Σέρβος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και είναι ο κορυφαίος επιθετικός του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Υπάρχουν και επιλογές σε σκορ με το 2-1 (9.25) και το 1-1 (6.20) να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας... 

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

 Προσπάθεια να ανατρέψει τα δεδομένα και να γίνει και πάλι φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο θα κάνει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Καραϊσκάκης». 

Άσος στο 2.45 και G/G στο 1.65 που βλέποντας και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων μοιάζει πολύ πιθανό. 

21+  

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ  

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777  

| Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.