Νίκη - μισή πρόκριση θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλόβαν, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης30 Σεπτεμβρίου 2021

 Μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει και στον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Γνωρίζει, άλλωστε, πως με νίκη γίνεται το απόλυτο φαβορί για την κατάληψη τουλάχιστον της δεύτερης θέσης στον όμιλό του στο Europa Conference League.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

 Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.36 αλλά η Σλόβαν έχει δείξει πως μπορεί να κάνει ζημιές. Το 2.40 του G/G συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρν καθώς και οι δύο ομάδες φανέρωσαν μέχρι στιγμής πως επιθετικά είναι πολύ δυνατές. 

Στην αναζήτηση του σκόρερ καταλήγουμε στην επιλογή του Σβαμπ (3.00) που είναι το πιο απειλητικό χαφ του Δικεφάλου ενώ για όσους αρέσκονται στα match combos, εμείς προτιμάμε το G/G και over 2.50 γκολ στο 2.92. 

Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα! 

 Δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία έχει το πρόγραμμα του Europa League για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα. Και αν το διπλό σε απόδοση 3.05 δεν θα είναι εύκολο, ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει σίγουρα στο εκτός έδρας γκολ και να προσφέρει το G/G στο 1.75. 

 Επιλογή και σαν anytime σκόρερ ο Ελ Αραμπί στι 2.60. 

21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

 * Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.