Νίκη με το... παραδοσιακό σπρώξιμο για τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Ιανουαρίου 2021

Ο Ολυμπιακός δια χειρός Γκορτσίλα πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη, συντρίβοντας με 4-0 τον Αστέρα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 1.

Στα του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 35΄. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Σεμέδο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Βέβαια, το γκολ θα έπρεπε να μην μετρήσει, καθώς ο Πορτογάλος αμυντικός έσπρωξε με τα δυο του χέρια τον παίκτη τον Αρκάδων κι ο Γκορτσίλας έκλεισε τα μάτια. 

Πέντε λεπτά μετά ο Βαλμπουενά πάλι από κόρνερ έστειλε τη μπάλα στον Καμαρά και ο Αφρικανός με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. 


Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι μετά τη σύγκρουση που είχε ο Σα με τον Κρέσπι.

Ο Φορτούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 81΄ και στο 86΄ ο Μπρούμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος (28' λ.τρ. Τσιφτσής), Τασουλής, Καστάνο, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε (70' Καπίγια), Μπελόκ, Σίτο (46' Αλί Μπαμπά), Τιλίκα, Κρέσπι (46' Α. Ριέρα) και Λούις Φερνάντεθ (77' Τζίμας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Χολέμπας (85' Ρέαμπτσιουκ), Σεμέδο (58' Παπέ Σισέ), Μπα, Ραφίνια, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά (59' Φορτούνης), Μπρούμα, Μασούρας (76' Ραντζέλοβιτς) και Ελ Αραμπί (85' Σουντανί).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.