Νίκη με γκολ για Ιταλία, μάχη της Ρωσίας, οι αποδόσεις της Stoiximan

Metrosport Team15 Ιουνίου 2021


 Πλέον τα πράγματα σοβαρεύουν. Δεύτερη αγωνιστική με τα περιθώρια να στενεύουν και τις Ιταλία, Ρωσία και Τουρκία να καλούνται να αποδείξουν και στην πράξη πως είναι τα φαβορί. Άλλωστε τα αουτσάιντερ που θα βρουν απέναντί τους και ικανότητες έχουν και ισχυρό κίνητρο.

 Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Πρώτος αγώνας με τη Ρωσία απέναντι στη Φινλανδία να έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή κόντρα στο Βέλγιο. Νίκη για τους Ρώσους στο 1.65 με το over 2.50 γκολ (2.25) να παρουσιάζει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον παρότι είναι δεδομένο πως οι Φινλανδοί θα παίξουν πολύ αμυντικά. 

 Στο παιχνίδι της Τουρκίας με την Ουαλία στο Μπακού, οι γείτονες καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση μετά την αναμενόμενη ήττα τους από την Ιταλία.

 Ο ελκυστικός άσος στο 2.35, όμως, είναι πολύ πιθανό να συνδυαστεί και με το G/G (2.15) καθώς οι Ουαλοί είναι πολύ δυνατοί στις στημένες φάσεις και μπορούν να σκοράρουν με τον τρόπο που το έκαναν και στην πρεμιέρα.

 Το match combo της νίκης της Τουρκίας με G/G προσφέρει 5.80.

Stoiximan: Μatchcombo live & με δυνατότητα cashout* σε όλα τα matchcombo στοιχήματά σου!

 Η Ιταλία υποδέχεται στη Ρώμη την Ελβετία και θέλει τη δεύτερη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση. Άσος στο 1.62 που μπορεί να συνδυαστεί και με το over 2.50 γκολ (το math combo δίνει 2.80).

 Άλλωστε η Ελβετία δεν πρόκειται να παίξει όσο αμυντικά αγωνίστηκε η Τουρκία απέναντι στην squadra azzura ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα (η ισοπαλία με την Ουαλία δεν της αφήνει περιθώρια).

 21+ 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA 

 | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.