Νίκη με Γκέσιο ο Αλμωπός, άρεσε ο Μακεδονικός

Αχίλλειος Έξαρχος26 Αυγούστου 2020

Πρεμιέρα με νίκη στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν για τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος μετά από ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν επικράτησε με 1-0 του Μακεδονικού στο γήπεδο της Σωσάνδρας.

Ο Γκέσιος στο 41’ πέτυχε το μοναδικό γκολ για την ομάδα της Πέλλας απέναντι σε έναν Μακεδονικό, ο οποίος παρά την ήττα έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής. Οι «πράσινοι» του Ανδρέα Παντζιαρά αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Στο 8’ ο Σιαγλής είχε χαμένο τετ-α-τετ, για να ακολουθήσουν δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσουκάνη (23’, 28’). Ο Αλμωπός είχε μια καλή στιγμή με τον Μάνιο (52’) για το 2-0 και έξι λεπτά αργότερα ο Μακεδονικός «άγγιξε» το 1-1, όμως, ο Καραγιαννίδης είπε «όχι» στον Τσουκάνη. Οι «πράσινοι» έχασαν άλλες τρεις ευκαιρίες μέχρι το φινάλε με πρωταγωνιστή τους Τσιάκαλο (73’, 88’) και Τζελίδη (79’).

Οι συνθέσεις:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Ρογγότης, Βενέτης, Ασλαμπάλογλου, Παπαγεωργίου, Έππας, Γκέσιος, Αμαραντίδης, Μάνιος. Έπαιξαν και οι Καραγιαννίδης, Μεντής, Νικολίτσας, Σαϊνατούδης, Μουτζούρης, Πέττας, Καρυπίδης, Αταλασίδης, Αλούπης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Καραμπάς, Ανδρεάδης (46’ Ζαννάκης), Καστριτσέας (80’ Γάκης), Γουνόπουλος (80’ Τούλας), Πολυζωίδης (60’ Τζελίδης) Τούλης (46’ Δοϊρανλής), Καράμπελας (65’ Τσιάκαλος), Σιαγλής (75’ Αμοιρίδης), Τσουκάνης, Μαυρομάτης (80’ Νικολαΐδης).

Φωτό: pellasports.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.