Νίκη με ανατροπή για Παπαμιχαήλ - «Το λιγότερο που μπορούσα για την Ελλάδα»

Παναγιώτα Χαλκιά29 Δεκεμβρίου 2022

Με ανατροπή (3-6, 6-4, 6-1) η Δέσποινα Παπαμιχαήλ κατάφερε να κερδίσει την Ισαμπέλα Σινίκοβα στην πρεμιέρα της Ελλάδας στο United Cup. Η Ελληνίδα αθλήτρια χρειάστηκε δύο ώρες και 19 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της στο Περθ και να κάνει το 1-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Βουλγαρία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε την ικανοποίηση της για το αποτέλεσμα και τη χαρά της που αγωνίστηκε για την πατρίδα της και κατάφερε να κερδίσει. «Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα αυτό τον αγώνα, ειδικά για την πατρίδα μου. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένη, ήταν ο πρώτος μας αγώνας. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, ο Στέφανος και η Μαρία είναι μεγάλα παραδείγματα για μένα, για όλη τη χώρα. Οπότε το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να παλέψω με όλη την καρδιά μου και να πάρω τη νίκη για την Ελλάδα».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις θερμοκρασίες της Μελβούρνης τονίζοντας ότι έκανε καλή προετοιμασία και ήταν έτοιμη: «Έκανα πολύ καλή δουλειά στην preseason, μαζί με τον γυμναστή μου, τον προπονητή μου και τον ψυχολόγο μου. Ήμουν έτοιμη να αντιμετωπίσω οτιδήποτε ερχόταν, είτε ήταν ζέστη είτε κρύο, θα έμενα εκεί έξω οτιδήποτε κι αν ήταν» ενώ αναφερόμενη στους Σάκκαρη και Τσιτσιπά υποστήριξε ότι: «Είναι μεγάλη τιμή να τους έχουμε, έχουν πετύχει πράγματα που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί στο παρελθόν για την πατρίδα μου. Είναι μεγάλη τιμή να τους έχουμε στην ομάδα μας, να μαθαίνουμε από αυτούς και ανυπομονώ για τις επόμενες προκλήσεις».

Τέλος, αναφέρθηκε στη βόλταστο νησί Rottnest με τους συμπαίκτες της, λέγοντας ότι: «Το λάτρεψα, ευχαριστώ και τη διοργάνωση για τη βόλτα με το ελικόπτερο μέχρι το νησί, ήταν πολύ όμορφα. Μας συμπεριφέρεστε πολύ καλά, κάνετε υπέροχη δουλειά, οπότε θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και να σας πω να συνεχίσετε την καλή δουλειά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.