Νίκη και μετά… ΠΑΣ για πρόκριση

Κώστας Πετρωτός13 Μαρτίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να ζει με την διαδικασία των συνεχόμενων αγώνων και αυτό θα επιδιώξει να κάνει λίγες μέρες πριν τον μεγάλο «τελικό» με την Γάνδη για την πρόκριση στους «8» του Conference League.

 Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιλέξει και πάλι το ροτέσιον για να μην ταλαιπωρήσει την ομάδα του περαιτέρω, έχοντας όμως ως στόχο να πάρει ο ΠΑΟΚ τους τρεις βαθμούς και να μπει με το δεξί στα πλέι οφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν άφησε μόνο τον τιμωρημένο Ελ Καντουρί και τον προερχόμενο από ενοχλήσεις στον προσαγωγό Πασχαλάκη εκτός αποστολής, αλλά και τρεις ακόμη παίκτες που θα είναι βασικοί το βράδυ της Πέμπτης στην Γάνδη και συγκεκριμένα τους Ινγκασον, Βιεϊρίνια και Ντόουγκλας. 

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ που είναι πρώτος σε αριθμό παικτών που έχουν χρησιμοποιηθεί στην Λίγκα, έχει τις λύσεις για να αποφύγει απώλεια βαθμών από τον ΠΑΣ που θυμίζουμε ότι του είχε κάνει ζημιά στην πρεμιέρα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Εκτός αποστολής, ο Λουτσέσκου άφησε και τον Κούτσια. Ετσι θα στηριχθεί και πάλι σε παιδιά, όπως ο Μιχαηλίδης, ο Μιχάι, ο Σίντκλεϊ και ο Σάστρε, ο Σοάρες, ο Ζαμπά και ο Τσόλακ, ενώ αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια ο Ζόβκοβιτς.

Η τελευταία φορά που το είχε κάνει για το Πρωτάθλημα; ήταν στην πρεμιέρα με την ίδια ομάδα τον ΠΑΣ. Τότε που είχε δεχθεί το γκολ με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ηττηθεί με 1-0. Μετά από 182 μέρες θα αγωνιστεί και πάλι στο Πρωτάθλημα και αυτή θα είναι η δεύτερη μόλις συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Εχει παίξει και σε δυο αγώνες Κυπέλλου με την Λάρισα. Και στους τρεις αγώνες ο ΠΑΟΚ δέχθηκε γκολ.

Διαθέσιμα τα 3/4 της Τούμπας

Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι χθες επισημοποιήθηκε η αύξηση της επιτρεπόμενης πληρότητας των γηπέδων από την κυβέρνηση και η απόφαση τίθεται σε ισχύ μέχρι την 21η Μαρτίου. Με βάση αυτή μέγιστη επιτρεπτή χωρητικότητα στο γήπεδο της Τούμπας, θα φτάσει στους 21.500 θεατές.

* Στον αγώνα εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της δράσης του «Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής».Το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής» δραστηριοποιείται από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης του, το 2013, με σκοπό την θέσπιση ισχυρών θεμελίων για την εδραίωση προτύπων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.