Νίκη για τη Λαμία και εκτός ζώνης υποβιβασμού!

Metrosport Team22 Απριλίου 2023

Με το γκολ του Νίκου Βέργου (54') η Λαμία πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, αφήνοντας πίσω της του Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Η φάση ξεκίνησε όταν ο Αμπάντα έβγαλε από τα αριστερά τη σέντρα κι ο Βέργος έπεσε στο έδαφος και με το δεξί έκανε την προβολή κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαννιώτη, δίνοντας το προβάδισμα στη Λαμία.

Ακολούθησε ένα καλό δίλεπτο για την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση και απείλησαν αρχικά στο 60' με την τρομερή βολίδα του Μαρτίνεθ, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι και στο 61' με τον Μεδίνα, το σουτ του όμως, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμπάντα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σλίβκα (90+2' Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (88' Βασιλαντωνόπουλος), Μεδίνα (87' Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεθ (76' Στάνκο), Βέργος (75' Τσούκαλος).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κούεν (69' Οικονομίδης), Καμαρά (46' Γκονθάλεθ), Έλρινγκμαρκ, Ρομπαΐγ, Κλωναρίδης (78' Τζαβίδας), Κωτσόπουλος (73' Κιάρτανσον).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.