Μεγάλη νίκη για Αγγλία με Κέιν, recordman συμμετοχών ο Κριστιάνο

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Η Αγγλία πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ιταλία στην πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Ο Ντέκλαν Ράις άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και ο Χάρι Κέιν ένα λεπτό πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα για τα «λιοντάρια» ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. 

ΟΙ Ιταλοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 57΄μείωσαν με τον Ρετέγκουι. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λιουκ Σο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Η Πορτογαλία σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους το Λιχτενστάιν. Πήρε το προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με τον Ζοάο Κανσέλο. Διπλασίασε τα τέρματα της στο 47΄με τον Μπερνάντο Σίλβα ενώ το 3-0 έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τα 11 βήματα ενώ λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο για τον Πορτογάλο καθώς έγινε ο απόλυτος recordman των εθνικών ομάδων. 

Δανία και Βόρεια Ιρλανδία πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα σε Φιλανδία και Άγιο Μαρίνο αντίστοιχα, τα Σκόπια επικράτησαν με 2-1 της Μάλτα ενώ στο μηδέν κόλλησαν Σλοβακία και Λουξεμβούργο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Σλοβακία – Λουξεμβούργο 0-0

Ιταλία – Αγγλία 1-2

Δανία – Φιλανδία 3-1

Πορτογαλία – Λιχτενστάιν 4-0

Άγιος Μαρίνος – Β.Ιρλανδία 0-2

Σκόπια – Μάλτα 2-1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.