Νίκη Ευκαρπίας: Εξασφαλίζει την 11η θέση και διεκδικεί περισσότερα

Χρήστος Λιάπης18 Απριλίου 2024


Η Νίκη Ευκαρπίας επικράτησε με 1-2 της Αγίας Μαρίνας στην Βέροια στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην Γ’ Εθνική.

 Ο προπονητής της Γιάννης Καμπουρίδης έκανε αναφορά στο παιχνίδι αλλά και στη συνέχεια: «Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί πραγματικά σε ένα παιχνίδι περίεργο και σε ένα γήπεδο δύσκολο κατάφεραν και κέρδισαν. Η νίκη τους αξίζει στο 100% και ήταν πέρα για πέρα δίκαιο το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο εύκολο για εμάς το παιχνίδι, αν στην φάση του πέναλτι προηγούμασταν με 0-2. Αν αυτού έγινε 1-1 στην 1η φάση του αντιπάλου. 

Ευτυχώς όμως τα παιδιά έδειξαν ψυχραιμία και μεγάλη αυταπάρνηση και είχαμε αίσιο τέλος. Μακάρι αυτή η νίκη να μας έδινε την απευθείας σωτηρία.

 Δεν ξέρω αν μπορούμε να προσπεράσουμε κάποιον αντίπαλο αν και αυτό θα επιδιώξουμε με όσες ελπίδες έχουμε, καθώς όλες οι ομάδες έχουν σχετικά βατό πρόγραμμα. Μόνο που έχουμε δύο ομάδες όπως η Δόξα Δράμας και η Βέροια από κάτω μας στη βαθμολογία δείχνει τον τεράστιο αγώνα που κάνουμε και πόσο πετυχημένη χρονιά έχουμε.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.