Νίκη επί του Θεσπρωτού, «καθάρισε» και πάλι ο Τζίμας

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2023

Με όμορφο πλασέ του Τζίμα ο ΠΑΟΚ Β' πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Θεσπρωτού για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. 

Χωρίς ρυθμό και μεγάλες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Ο Δικέφαλος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε για πρώτη φορά στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης με δυνατό σουτ του Γκορντεζιάνι. Ο 20χρονος άσος έφτασε κοντά στο γκολ και τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν και πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε αλλά ο Τρομπούκης έσωσε τον Θεσπρωτό.

Στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά και πίεζαν για να φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα. Στο 61ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με όμορφο πλασέ του Στέφανου Τζίμα που πέρασε ως αλλαγή. 20 λεπτά αργότερα ο Μελετίδης θα μπορούσε να «κλειδώσει» το τρίποντο αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Οι παίκτες του Θεσπρωτού πίεσαν για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Έτσι, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Πανσερραϊκό.

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος (66' Ντόντης), Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος (77΄Φακής), Πανταζέλος, Χατζάκος (81΄Παππάς), Οικονομικός (46' Λύγκας), Μπίκας (46' Ρούσης), Δρίτσας.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης (88΄Νινούα), Γρόσδης (69΄Γιαξής), Μπράντονιτς, Ρικάρντο (46΄Σπυράκος), Χατζηστραβός (78' Κωττάς) Γκορντεζιάνι (46' Τζίμας)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.