Νίκη-χρυσάφι για τον Παναιτωλικό επί της ΑΕΛ

Metrosport Team07 Δεκεμβρίου 2020

Πολύ σημαντική νίκη, την πρώτη του στη φετινή Super League 1, για τη μάχη στην ουρά της βαθμολογίας πήρε ο Παναιτωλικός επί της ΑΕΛ.

Τα «καναρίνια» επικράτησαν με 2-1 και προσπέρασαν τους «βυσσινί» στη βαθμολογία.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά του Βέργου μετά από κόρνερ στο 16’ ενώ το 2-0 έγραψε ο ίδιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 87’. Για τους Θεσσαλούς, μείωσε ο Γιουνές στο 95’.

Ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και o Στάθης Γκορτσίλας στο VAR είχαν πολλή δουλειά.

Αρχικά, στο 2΄ ακυρώθηκε γκολ του Ντίας για χέρι που έκανε ο παίκτης του Παναιτωλικού. 

Στο 27’, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντίας από τον Μπέρτο. Ο Νάγκι απέκρουσε το σουτ του Αριγίμπι όμως ο βοηθός και το VAR έδωσαν επανάληψη λόγω του ότι ο Ούγγρος γκολκίπερ της ΑΕΛ δεν πατούσε τη γραμμή του τέρματος στην εκτέλεση. Ο Αριγίμπι δεν εκμεταλλεύτηκε τη δεύτερη ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Οι αποφάσεις του Θεσσαλονικιού διαιτητή προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Κούγια που εξέδωσε σειρά ανακοινώσεων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ (76’ Μελισσάς), Λιάβας, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Αριγίμπι (57’ Μεντόσα), Ντάλσιο, Ντιας, Γιάκολις (68’ Αρσούρα), Τσιγγάρας, Ταχάρ (77’ Περέιρα), Βέργος

ΑΕΛ (Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (60’ Γλυνός), Μιχαήλ (86’ Γιουνές), Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος, Τρούγιτς (86’ Μούζεκ)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.