Νίκη - ανατροπή πέτυχε ο Παναιτωλικός στο «Πανθεσσαλικό»

Metrosport Team28 Ιανουαρίου 2023

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισε ο Παναιτωλικός που έκανε την ανατροπή και επικράτησε 3-2 του ΝΠΣ Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με δύο τέρματα. Ο Βόλος ήταν καλύτερος στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης, είχε την κατοχή και προσπάθησε να γίνει απειλητικός για την αντίπαλη εστία. Στο 18ο λεπτό πήρε το προβάδισμα, όταν μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Τσιρίνος τροφοδότησε τον Ντέλετιτς που σούταρε δυνατά αλλά ο Στεργιάκης απέκρουσε χωρίς να μπλοκάρει τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Τσιρίνο ξανά που την έστειλε στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και βγήκαν στην επίθεση αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και βρήκαν στο 39'. Ο Μόρσεϊ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, εκεί βρισκόταν ο Σενγκέλια που έκανε το σουτ στην κίνηση και την έστειλε στο δεξιά γωνία του Κλέιμαν κάνοντας το 1-1. 

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα όταν ο Στεργιάκης βγήκε στη μεγάλη περιοχή για να βρει τη μπάλα αλλά χτύπησε με το γόνατο την πλάτη του Οζέγκοβιτς και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ωστόσο, ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Μπαριέντος κρατώντας το 1-1. 

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντέλετιτς μάρκαρε άτσαλα τον Χατζηθεοδωρίδη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έστειλε τον Παναιτωλικό στην άσπρη βούλα. Ο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κλέιμαν κάνοντας το 1-2 για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει και στο 73ο λεπτό βρήκε και τρίτο τέρμα, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Σενγκέλια από τα δεξιά, ο Μαλής με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Βόλος κατάφερε να μειώσει στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μεσκίδα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεργιάκη αφού πρώτα είχε χτυπήσει στο δεξί δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΝΠΣ Βόλος:  Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (62΄Αρούνα), Μπαριέντος, Μεταξάς (13΄Γκάγκι), Πιρές (74΄Μεσκίντα), Ντέλετιτς (73΄Κούτσιας), Τσιρίνος (82΄Καρτάλης), Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός:  Λιάβας, Μάλης, Λάρσον (46΄Χατζηθεοδωρίδης), Μάρτενσον, Χουχούμης, Μάρτενσον, Ντίας, Μόρσεϊ (89΄Τσιγγάρας), Κολοβός (79΄Ντουάρτε), Σενγκέλια (86΄Ξενιτίδης), Πέδρο (85΄Μπουζούκης)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.