Νίκη-ανάσα του ΠΑΣ Γιάννινα, 2-1 τον Αστέρα με ανατροπή!

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό το τρίποντο ανέβασε τους Ηπειρώτες στην 9η θέση με 9 βαθμούς, όσους έχει και η ομάδα της Τρίπολης.

Το σκορ άνοιξαν στο 47' οι φιλοξενούμενοι όταν ο Ριέρα έβγαλε ασίστ στον Κρεσπί και εκείνος με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Αθανασίου για το 0-1. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα όταν Ροσέρο-Φοφανά συνδυάστηκαν με τη μπάλα να πηγαίνει στα δεξιά προς τον Σόρια και εκείνος γύρισε στον Μπάλαν με τον Ρουμάνο να πλασάρει με το δεξί τον Τσιφτσή ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 63'.

Η ισοφάριση έδωσε φτερά στον ΠΑΣ που ανέβασε στροφές και στο 71' ο Μορέιρα ανάγκασε τον Τσιφτσή να αποκρούσει σε κόρνερ ενώ στο 72', η κεφαλιά του Ροσέρο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικώς, η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε καρπούς και στο 76' ήρθε η ανατροπή καθώς ο Φοφανά έκανε γύρισμα από τα αριστερά, ο Τσιφτσής έχασε τη μπάλα και ο Μορέιρα την έστειλε στα δίχτυα για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος (Λώλης 55'), Μπιλμπάο, Μορέιρα, Ροσέρο (Λιάσος 88'), Τζίμας (Φοφανά 61'), Παμλίδης (Μπάλαν 61').

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Τσιφτσής, Γκαρντάφσκι (Ντομίνγκεθ 64'), Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς,Άλβαρες, Στάνκο, Μουνάφο (Ιγκλέσιας 83'), Σίτο, Τιλίκα (Ριέρα 33'), Μπαρτόλο (Μπενίτο 46'), Κρέσπι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.