Νίκη, αλλιώς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Γιώργος Στράντζαλης03 Απριλίου 2022

Ο στόχος της 3ης θέσης για τον Αρη απαιτεί νίκη στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Με διαφορετικό αποτέλεσμα βάζει δύσκολα στον εαυτό του για τη συνέχεια των Play off, αυξάνοντας την πίεση για την κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι Κιτρινόμαυροι αγνοούν τη νίκη έπειτα από δύο αγωνιστικές στα Play off. Ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και πέταξαν τη μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό με την εντός έδρας ισοπαλία.

Συνεπώς ψάχνουν το πρώτο τους “τρίποντο” απέναντι σε έναν αντίπαλο βέβαια που φέτος τους προκάλεσε μεγάλα προβλήματα και… ανακατατάξεις με τις δύο νίκες του και συνολικό απολογισμό 7-0 τέρματα! Αν μη τι άλλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο κακός τους δαίμονας και σήμερα θα ψάξουν να τον… ξορκίσουν, με μία νίκη που θα ισούται με ισχυρό βήμα προς την κατάκτηση του στόχου. 

Παράλληλα, μπορεί υπό προϋποθέσεις, αναλόγως δηλαδή τα αποτελέσματα της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, να οδηγήσει τον Αρη από σήμερα στην 3η θέση και να τον στείλει την επόμενη αγωνιστική στο Ο.Α.Κ.Α. με άλλον αέρα.

Η προετοιμασία της ομάδας του Χερμάν Μπούργος ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι τελευταίοι διεθνείς (βλ. Σούντγκρεν, Καμαρά) οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην προπόνηση της Παρασκευής, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία του Μαντσίνι μετά από δύο αγωνιστικές που έμεινε… στα πιτς. 

Τις επιλογές του Μπούργος για το σημερινό παιχνίδι αποτελούν οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπερς, Φαμπιάνο, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Ματίγια, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Πάλμα, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ και Εμπακατά. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.