Νίκη Ευκαρπίας-Καμπουρίδης: «Κρατάμε τη νίκη και τη διάθεση μας»

Metrosport Team22 Απριλίου 2024

Η Νίκη Ευκαρπίας πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της, αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΟ Χανιώτης με 2-1. Δύο στροφές πριν τη λήξη του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ομάδα της Ευκαρπίας βρίσκεται στην 11η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού, ενώ είναι στο -3 από τις θέσεις παραμονής. 

Ο προπονητής της Νίκης, Γιάννης Καμπουρίδης για το τελευταίο νικηφόρο ματς, είπε: «Θα ήθελα ένα τέτοιο αποτέλεσμα να έδινε την απευθείας σωτηρία μας, θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο. Κρατάμε τη νίκη και την διάθεση μας στο 1ο ημίχρονο κυρίως, γιατί λίγο μετά η ισοφάριση, λίγο το άγχος των παικτών μας αλλά φυσικά και η ποιότητα των αντιπάλων και της ομάδας που έχει φτιάξει ο κόουτς Παντζιαράς, μας οδήγησε σε βιαστικές επιλογές και κούραση. Τέλος καλό όμως κερδίσαμε και είναι το μόνο που μετράει. Για την συνέχεια έχουμε δύο παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να δούμε την βαθμολογική κατάληξη της ομάδας μας. Μετά και εφόσον γίνει το μπαράζ πρέπει να είμαστε έτοιμοι και γι’ αυτήν την πρόσκληση. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω κάτι. 

Είναι αδιανόητο όταν μιλάμε για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να παίζουν τρεις αγώνες σε μια εβδομάδα. Δεν έχουμε ούτε το ρόστερ, ούτε το υπόβαθρο για να αντέξουμε όχι μόνο εμείς αλλά όλες οι ομάδες της κατηγορίας. Φέτος για πρώτη φορά το πρόγραμμα τηρήθηκε κατά γράμμα όσο αναφορά τους αγώνες και την λήξη αλλά νομίζω παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή δεν τα αντέχει ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Για το μπαραζ γιατί κατά πάσα πιθανότητα, εμείς θα είμαστε σε αυτήν την θέση, εφόσον γίνει θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να το κερδίσουμε. Θα είναι ένας αγώνας που θα παίξουμε όλη την χρονιά. Εάν δεν γίνει θα είναι ένα χαρμόσυνο νέο γιατί θα έχουμε πετύχει τον στόχο που θέσαμε εξαρχής να σωθεί η ομάδα και αναλογιζόμενοι ότι αφήσαμε πίσω μας ομάδες όπως Βέροια και Δόξα Δράμας, μεγάλες ομάδες όχι απλά στην κατηγορία αλλά στην Ελλάδα καταλαβαίνετε γιατί επιτυχία μιλάμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.