Νίκας: «Δίκαιο το αίτημα του ΠΑΟΚ, ετοιμάζουμε κοινωνικές δράσεις για τον τελικό»

Metrosport Team11 Μαΐου 2022

Ο Κώστας Νίκας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και για το αίτημα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Αναλυτικά είπε

Για το αίτημα του ΠΑΟΚ για ελεύθερα διόδια στους εκδρομείς:

«Πολύ σωστό αίτημα, να το κάνει δεκτό η κυβέρνηση και να περάσει ο κόσμος ελεύθερα. Τα έξοδα είναι μεγάλα. Δίκαιο αίτημα».

Για τον τελικό:

«Για τα εισιτήρια έγινε γνωστό. Η αστυνομία ήταν άψογη και την ευχαριστούμε, που δώσανε το "οκ" για τα εισιτήρια. Θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα και αστυνομική δύναμη μεγάλη. Δε θα περάσει κανείς χωρίς ταυτότητα και εισιτήριο στο γήπεδο. Από μέρους της ΕΠΟ θα υπάρχουν security εντός και εκτός γηπέδου. Θα υπογραφεί συμφωνητικό με τις ομάδες που αναφέρει πως αν γίνουν επεισόδια θα ευθύνονται οι ομάδες και θα ισχύει ο νόμος περί οργανωμένων, να μην δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς».

Για το τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα:

«Θα υπάρξουν κοινωνικές δράσεις. Στην είσοδο οι ποδοσφαιριστές θα συνοδευτούν από παιδιά προσφύγων και παιδιά από την Ουκρανία. Θα παίξουν μπάλα οι τυφλοί, πριν τον αγώνα. Θα υπάρχουν εθελοντές που θα βοηθήσουν όπου χρειαστεί. Θα είναι καλεσμένοι οι παλαίμαχοι του 2004 ως πρεσβευτές του κυπέλλου, είναι καλεσμένη η ΠτΔ. Είναι καλεσμένοι όλοι οι πρόεδροι των ΠΑΕ, θα δοθούν συνεντεύξεις Τύπους με εκπροσώπους και των δύο ομάδων. Θα δοθεί επίσημη δείπνο σε ανθρώπους των δύο ομάδων. Θα υπάρχει DJ, ενώ ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στον τραγουδιστή». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.