Νιάρχος: «Ματς ζωής και θανάτου για την Σλόβαν!»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Έλληνας επιθετικός, Γιάννης Νιάρχος, ο οποίος παίζει στο πρωτάθλημα Σλοβακίας και γνωρίζει από πρώτο χέρι την Σλόβαν, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το προφίλ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

«Πέρασα χρόνια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, είχα πρόταση για την πρώτη ομάδα, αλλά ο ατζέντης μου έφερε προσφορά από την Σλοβακία και έτσι ξεκίνησα το ταξίδι μου εδώ. Το πρωτάθλημα είναι καλό. Η Σλόβαν και η Σπάρτακ Τρνάβα είναι οι πιο δυνατές» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ. Η Σλόβαν κατεβαίνει διαβασμένη και είναι επικίνδυνη στο ανοιχτό παιχνίδι. Αν τους δοθεί χώρος θα κάνουν την ζημιά. Στο Καραϊσκάκη μπορεί να μην τους βγήκε, αλλά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. 

Αμυντικά είναι επιρρεπής. Ειδικά αν πιεστεί καλά από τον ΠΑΟΚ. Δεν έχει να φοβηθεί κάτι ο ΠΑΟΚ, αρκεί να επιβάλλει τον ρυθμό του. Το περιμένουν πως και πως αυτό το ματς. Πάνε για να κερδίσουν. Απ' ότι ακούγεται εδώ είναι ματς ζωής και θανάτου για την Σλόβαν».

Για τους ποδοσφαιριστές της Σλόβαν που ξεχωρίζει σημείωσε: «Ξεχωρίζω τον σέντερ φορ τους τον Χέντι. Είναι ένας βαρύς σέντερ φορ και ταυτόχρονα γρήγορος. Αν πετάξει την μπάλα είναι δύσκολο να τον σταματήσει κάποιος. Έχουν και έναν καλό εξτρέμ, τον Γκριν, είναι και αυτός επικίνδυνος. Ο ΠΑΟΚ, για το λάθος, πρέπει να «σημαδέψει» τον Γεωργιανό στόπερ και τον Κανκάβα».

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που μπορεί να κάνει την ζημιά υπογράμμισε: «Ο Μπίσεσβαρ σίγουρα και θα πω και τον Άκπομ γιατί είναι πιο δυνατός από τον Σφιντέρσκι».

Κατέληξε λέγοντας: «Ανδρώθηκα στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να πάει καλά. Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.