Νιαρχάκος: «Ο Αρης μεγαλώνει και κάποιοι δεν χαίρονται γι' αυτό...»

Γιώργος Στράντζαλης23 Μαΐου 2021

Στον απολογισμό της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Δημήτρης Νιαρχάκος αναφέρθηκε στις αλλαγές που διέκρινε στην ομάδα, από το νέο του πόστο, στην προσπάθεια του Θόδωρου Καρυπίδη να αναβαθμίσει και να εξελίξει τον σύλλογο, ενώ χαρακτήρισε “κλειδί” της πετυχημένης πορείας του Αρη στο Πρωτάθλημα τα ενωμένα αποδυτήρια. 

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, που ουσιαστικά λειτουργεί ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ομάδας και διοίκησης, αρχικά τόνισε: “Πέρυσι πέρασα δύσκολη χρονιά, αλλά στο τέλος πάντα αποδίδεται δικαιοσύνη και για τον λόγο αυτό θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, που με στήριξε και με έφερε ξανά στην ομάδα. Δεν ήθελε να φύγω, δεν ήταν δική του απόφαση. Ηταν προσωπική, διότι κάποιοι δεν με άφηναν να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω, όπως δουλεύω τώρα στον Αρη και όπως έχω μάθει να δουλεύω εδώ και 15 χρόνια. Αυτό βέβαια με γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες και περισσότερη δουλειά. Αλλά δεν τη φοβάμαι, γύρισα αποφασισμένος”

Και πρόσθεσε για τις αλλαγές που διέκρινε στη φετινή σεζόν. “Έχουνε αλλάξει τα πάντα, οι διαφορές είναι τεράστιες. Σε λειτουργικό επίπεδο, επειδή ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει το ωραίο και θέλει την ομάδα να την εξελίσσεται συνέχεια, ό,τι χρειαζόμασταν το έκανε χωρίς να τον νοιάζει το κόστος. Αγωνιστικά, ο βασικός άξονας της φετινής πετυχημένης πορείας μας είναι τα αποδυτήρια, όλοι ήταν μία γροθιά. Και μετά από κάποιες ήττες, η ομάδα είχε τρομερές αντιδράσεις. Τις δυσκολίες τις περάσαμε ενωμένοι. Ο Αρης μεγαλώνει, κι αυτό κάποιους τους ενοχλεί. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι. Η σεζόν ήταν εκπληκτική και άκρως πετυχημένη, το πιο δύσκολο είναι να σταθεροποιηθούμε. Μας περιμένει πολλή δουλειά για τη νέα σεζόν και πρέπει όλοι να βελτιωθούμε στον ρόλο μας, γιατί έτσι θα κάνουμε και την ομάδα καλύτερη”, ενώ για τη συνεργασία του με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος ουσιαστικά στο πόστο που ήταν πέρυσι ο Δημήτρης Νιαρχάκος, απάντησε: “Έχει το dna του Αρη. Είναι δουλευταράς, και μαζί έχουμε ‘δέσει’ πολύ καλά. Όλο το τιμ, όλοι γίναμε ένα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.