Νεβίνσκι: «Πλεονέκτημα για τον Άρη η παρουσία των οπαδών του»

Metrosport Team20 Ιουλίου 2022

«Πλεονέκτημα για τον Άρη η παρουσία των οπαδών του», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Γκόμελ, Βλάντιμιρ Νεβίνσκι. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση έχοντας αρκετά παιχνίδια στο πρωτάθλημα μας. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο μας, ξέρουμε τον Άρη και ελπίζω να προχωρήσουμε περισσότερο στην διοργάνωση», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα πιο απλά πράγματα θα καθορίσουν το παιχνίδι, όπως να κρατήσουμε το μηδέν, να παίξουμε καλά επιθετικά. Αν πετύχουμε και τις δύο αυτές παραμέτρους, να παίξουμε κλειστά αμυντικά και καλά επιθετικά, τότε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και στα δύο παιχνίδια».

Για το ποιον παίκτη του Άρη έχει ξεχωρίζει: 

«Γνωρίζω πως αρκετοί παίκτες από την προηγούμενη σεζόν έχουν φύγει, όπως ο Καμαρά. Έχουν γίνει αρκετές προσθήκες, ξέρουμε τον Κουέστα, τον Μπράμπετς τον Φαμπιάνο αλλά και τον Γκρέι. Και παρόλο που γνωρίζω πως το ελληνικό Ππρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει, ο Άρης σε αρκετά σημεία είναι πολύ δυνατός».

Για τα χαρακτηριστικά της Γκόμελ: 

«Έχει πολύ ισχυρό χαρακτήρα, γιατί φέτος έχουμε κερδίσει το Κύπελλο, παρότι κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Επίσης, έχουμε αρκετούς παίκτες που είναι στην εθνική ομάδα της Λευκορωσίας αλλά έχουν και εμπειρία από άλλα ξένα Πρωταθλήματα. Εύχομαι να μην υπάρξουν αδύνατα σημεία στην ομάδα μας».

Για τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη κι αν αυτό είναι μειονέκτημα για την ομάδα του: 

«Μεγάλο μειονέκτημα το γεγονός πως ο ένας αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους. Επίσης μειονέκτημα για εμάς είναι πως δεν θα παίξουμε στην έδρα μας, η Γκόμελ είναι από τις πιο δημοφιλείς στην Λευκορωσία. Ο Άρης έχει αβαντάζ από το γεγονός πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο από οπαδούς του. Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις είναι πολύ σημαντικό γεγονός για μένα και την ομάδα. Είναι το πρώτο μου παιχνίδι ως προπονητή της Γκόμελ στην Ευρώπη. Εύχομαι να είναι δύο συναρπαστικά παιχνίδια για εμάς αλλά και τον κόσμο».

Για τις καιρικές συνθήκες και κατά πόσο θα επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές του:

«Έχουμε και στην χώρα μας τόσο υψηλές θερμοκρασίες, οι παίκτες είναι συνηθισμένοι. Η θερμοκρασία θα είναι η ίδια και για εμάς και για τους παίκτες του Άρη».

Μπάχα: «Ισορροπημένη ομάδα ο Άρης»

Ο Λευκορώσος ποδοσφαιριστής της Γκόμελ, Ντμίτρι Μπάχα είπε από την πλευρά του: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο, μια και ο Άρης πολύ ισχυρή ομάδα, ενώ οι οπαδοί του είναι ιδιαίτερα ένθερμοι. Δεν με ανησυχεί κάτι το ιδιαίτερο, από τη στιγμή που από μόνο του ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι μια ευχάριστη περίσταση. Κάτι σαν… διακοπές για μένα και για τους συμπαίκτες μου. Ο Άρης είναι πολύ ισορροπημένη ομάδα, ξεχωρίζω βέβαια τον Ιτούρμπε, αλλά έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις και η κατάκτηση της 3ης θέσης δείχνει ότι έχει ποιότητα συνολικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.