Νετς και Λέικερς «βάζουν» δύσκολα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Metrosport Team11 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μπρούκλιν Νετς δυναμώνουν επικίνδυνα «βάζοντας» δύσκολα στους Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, να κάνουν το repeat.

Η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις μετά το πρωτάθλημα τη σεζόν της "φούσκας" στο Ορλάντο το 2020, έμειναν από νωρίς εκτός της διεκδίκησης του δαχτυλιδιού. 

Έτσι, θέλησαν φέτος να τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες και να φτιάξουν Dream Team. Αρχικά Λεμπρόν και Ντέιβις έμειναν στην ομάδα, στη συνέχεια ο Ρασέλ Ουέστμπρουκ και Καρμέλο Άντονι ήρθαν στο Λος Άντζελες. Σαν μην έφταναν αυτές οι κινήσεις ο Ντουάιτ Χάουαρντ επέστρεψε για να δυναμώσει τη ρακέτα.

Επίσης, Μαλίκ Μονκ και Κέντρικ Ναν από Σάρλοτ Χόρνετς και Μιάμι Χιτ αντίστοιχα, γέμισαν το ρόστερ της ομάδας του Φρανκ Βόγκελ. Προσφέροντας έξτρα λύσεις στον προπονητή της ομάδας. Και οι κινήσεις δεν σταματούν, ο πάντα αξιόπιστος και έμπειρος Τρέβορ Αρίζα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα αγωνίζεται και αυτός τη νέα σεζόν στο "Στέιπλς Σέντερ".

Στην Ανατολική Περιφέρεια, ακόμη ένα θηρίο βρυχάται, ο λόγος για τους Μπρούκλιν Νετς. Η ομάδα του Στιβ Νας πέρα της "αγίας τριάδας", που πέρυσι συνυπάρχει στο "Μπάρκλεις Σέντερ". 

Για όσους δεν θυμούνται Τζέιμς Χάρντεν, Κάιρι Ίρβινγκ και Κέβιν Ντουράντ αποτελούν τη βιτρίνα της ομάδας, με τον Μπλέικ Γκρίφιν να βρίσκει την προηγούμενη χρονιά κάποια στοιχεία από τον παλιό του χαρακτήρα.  Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι Νετς καθησυχάζονται.

Ο Πάτι Μίλς υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων, μια ενναλακτική λύση στη θέση του "1". Τις τελευταίες ημέρες έχει φουντώσει το ενδιαφέρον για τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, οποίος δεν φαίνεται αρκετά ικανοποιημένος στο Ντάλας. Με το Λου Γουίλιαμς να αποτελεί "μήλο της Έριδος" τόσο για το Μπρούκλιν, όσο και για τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνουμε εκτός εξίσωσης και τους Πρωταθλητές, Μπακς, και τον MVP των τελικών Γιάννη Αντετοκούνμπο. Τα "ελάφια" έκαναν δικό τους τον Γκρέισον Άλεν από τους Γκρίζλις, έναν περιφερειακό με αμυντικές δυνατότητες και σκληράδα, ενώ διαθέτει και αξιόπιστο σουτ.

Μέχρι την έναρξη της αγωνιστική σεζόν στο NBA έχουμε μέλλον και κινήσεις από όλες τις ομάδες, το ενδιαφέρον πάντως επικεντρώνεται κυρίως στις τρεις προαναφερθείσες ομάδες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.