Νετς: Η εκλογή νέου δημάρχου στη Νέα Υόρκη ανατρέπει τα δεδομένα με Ίρβινγκ

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2021

Η εκλογή του νέου δημάρχου στη Νέα Υόρκη, Έρικ Άνταμς, δίνει ελπίδες στους Νετς και στον Καϊρί Ίρβινγκ να συμμετάσχει με την ομάδα του στους αγώνες του NBA και αυτό γιατί ο νέος δήμαρχος θα επανεξετάσει την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού για συμμετοχή στους αγώνες. 

Θυμίζουμε ότι ο σταρ τον Μπρούκλιν απέχει από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς παραμένει ανεμβολίαστος. Η αλλαγή δημάρχου στη Ν.Υόρκη θα γίνει στις 1 Ιανουαρίου 2022, οπότε μέχρι το νέο έτος ο Ίρβινγκ θα παραμείνει εκτός ομάδας. 

Ο Ε.Άνταμς δήλωσε: «Πρέπει να ξαναδούμε το πώς θα διευθετήσουμε το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού». Στη συνέχεια πρόσθεσε:  «Ελπίζω ο εν ενεργεία δήμαρχος να καθίσει με τα συνδικάτα και να βρει μία λύση. Αν δεν το κάνει και υπάρχει ακόμα αυτό το θέμα τον Ιανουάριο, θα καθίσω εγώ μαζί τους και θα βρούμε έναν τρόπο να λύσουμε το θέμα».

Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τον κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ, να δηλώνει: «Αυτό πλέον είναι ζήτημα του Ίρβινγκ και της Νέας Υόρκης»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.