Νέτο: «Περιμένουμε πρόταση για Ζαμπά, λάθος που έφυγε ο Σάσα»

Metrosport Team05 Ιουλίου 2022

Καμία επικοινωνία δεν υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Λέο Ζαμπά εδώ και αρκετές μέρες και από το περασμένο Σάββατο, ο 23χρονος εξτρέμ… αγνοείται και επίσημα αφού η άδειά του έχει λήξει και θα έπρεπε να είχε παρουσιαστεί στο Απελντοορν.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Ντάρσι Νέτο, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και εξήγησε τους λόγους που δεν είναι στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Ζαμπά: «Είναι στη Βραζιλία. Ξέρουμε ότι δεν είναι στο πλάνο και περιμένουμε μια πρόταση. Θα αποφασίσουμε τι θα κάνει. Ο ΠΑΟΚ είναι σε προετοιμασία και αφού δεν είναι στα πλάνα γιατί να έρθει. Καλύτερα να είναι εκεί και να δουλεύει με τον προπονητή. Μπορεί και να έρθει, θα μιλήσουμε σήμερα και θα δούμε τι θα κάνουμε. Εϊναι διαφορετικός χαρακτήρας, είναι σαν μικρό παιδί. Δεν μπορώ να είμαι δίπλα του 24 ώρες».

Για Σάσα: «Είναι λάθος που τον άφησαν να φύγει. Δεν θα τον άφηνα να φύγει. Ο Σάσα είναι φίλος μου και τον ξέρω σαν παίκτη χρόνια. Έμεινε τρία χρόνια εδώ, τα έδωσε όλα. Δεν είχε τραυματισμούς, είναι επαγγελματίας, δούλευε. Γιατί να μην τον θέλει ο προπονητής; Κάτι γίνεται. Θα έρθει η ώρα και θα μιλήσει ο ίδιος για το τι έγινε».

Για το αν θα φέρει κάποιον παίκτη: «Και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα στόπερ και ένα εξτρέμ. Και ο Άρης χρειάζεται παίκτες για να κάνει δυνατή ομάδα. Και στην Αθήνα έχω κάποιες συζητήσεις. Δεν έχω κάτι σίγουρο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.