Νέτο: «Ο Ζαμπά είναι μια χαρά - Ο Άρης παίζει ένα καλό παιχνίδι και μετά είναι... χάλια»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Ο Ντάρσι Νέτο μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό Άρη και τον Λέο Ζαμπά, με αφορμή την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

«Ο Ζαμπά στην Βραζιλία ήθελε να πάρει πάλι παιχνίδια μετά από τόσο καιρό. Έκανε πολλά ματς στην Βάσκο, αλλά δεν ήταν σε όλα βασικός. Είναι σε καλή κατάσταση, όμως, ακόμη είναι μικρός και μπορεί να μάθει αρκετά ακόμη. Το πόδι του είναι καλά. Ήταν ψέματα όσα έλεγαν ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Τώρα είναι μια χαρά.

Το μυαλό του, βέβαια, πρέπει να αλλάξει. Του έχω πει πολλές φορές ότι πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος, πιο επαγγελματίας. Ήταν παιδί και... μπερδεύτηκε. Και εγώ έτσι ήμουν. Πρέπει να προχωράμε. Τότε, την πρώτη φορά που ήταν στον ΠΑΟΚ, ήταν άλλη ομάδα, πολύ καλή. Σαν ομάδα τώρα δεν μου αρέσει. Τότε οι παίκτες είχαν περισσότερο πάθος. Τώρα ο Αουγκούστο μου αρέσει πολύ. Δεν είναι δεκάρι, είναι περισσότερο οκτάρι και εξάρι.»

Για τον Φαμπιάνο, τον στόπερ του Άρη, υπογράμμισε: «Εμένα μου αρέσει πολύ γιατί είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Ξέρει τι θέλει στη ζωή του. Είναι επαγγελματίας. Έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά τώρα νομίζω είναι καλύτερα.»

Για τον Ντένις: «Εγώ τον πιστεύω. Δεν άρχισε καλά και αυτό παίζει ρόλο στην ψυχολογία του. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να σου πάει κιόλας. Αυτό που λένε τώρα και για τον Κουέστα» ενώ όσον αφορά το πρόβλημα στο σκοράρισμα είπε: «Γιατί, δεν μπορεί ο Καμαρά; Για εμένα, πάντως, δεν είναι φορ, αυτή είναι η αλήθεια. Στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να παίξεις.»

Για τον Άρη: «Ακόμη δεν μπορώ να πω. Έχουμε καλούς παίκτες, αλλά σαν ομάδα δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φοβερή. Παίζουμε έναν καλό αγώνα και μετά είμαστε χάλια. Βλέπω όλα τα παιχνίδια. Ο Σούντγκρεν είναι πολύ καλός, αλλά μπροστά πρέπει να κάνουμε φάσεις και να είμαστε πιο οργανωμένοι.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.