Νέτο: « Άλλου επιπέδου ο Σάσα - Ο Ζαμπά δεν θα γυρίσει τώρα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team14 Μαΐου 2021

Ο Ντάρσι Νέτο μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον Λέο Ζαμπά, αλλά και τον Λούκας Σάσα. «Σε ένα μήνα μπορεί να γυρίσω στην Ελλάδα. Εδώ ήρθα μόνο για λίγη δουλειά» είπε αρχικά συνέχισε για το γραφείο μάνατζερ που συνεργάζεται: «Ο Ντάνι Άλβες έχει το γραφείο μας. Ήταν στην Βαρκελώνη και τώρα που παίζει στη Σάο Πάολο είναι εδώ και τα άλλα στην Λισαβόνα και στο Ντουμπάι. Είναι και για άλλα αθλήματα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Εγώ τον βοηθάω».

Για τον Λέο Ζαμπά σημείωσε: «Εγώ πάντα ήμουν κοντά στους Βραζιλιάνους. Όχι μόνο όσον αφορά την μπάλα, αλλά και για την γλώσσα. Έγινα φίλος του, όχι μόνο με τον Ζαμπά, αλλά και με τον Μάτος και με τον Σάσα. Πάντα ήμουν δίπλα τους. Δεν είναι εύκολο. Ο Ζαμπά είναι στη Βάσκο Ντα Γκάμα και έχει ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Μιλήσαμε, είχε κάποια προβλήματα. Τώρα είναι εδώ μέχρι τον Δεκέμβριο. Δεν θα γυρίσει στον ΠΑΟΚ τώρα, δεν λέω ποτέ, αλλά τώρα όχι».

Τόνισε ότι: «Ήρθε στην Ελλάδα μικρός. Η πρώτη χρονιά του ήταν καλή, πήρε τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ και μετά ήταν τραυματίας και είχε πολλά προβλήματα. Τώρα είναι χαρούμενος. Είναι πολύ καλός παίκτης. Έχει ένα καλό συμβόλαιο και ξεκινάει από την αρχή».

Για τον Σάσα επεσήμανε: «Ανανέωσε το συμβόλαιό του. Είναι φίλος, μιλάμε κάθε εβδομάδα. Είναι καλά εκεί και στη γυναίκα του αρέσει πολύ η Ελλάδα. Ήταν χρόνια στην Ευρώπη, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, άλλου επιπέδου». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.