Νέτο: «Ο Αρης άργησε να αλλάξει προπονητή»

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Ντάρσι Νέτο, και μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, σχολίασε τις εμφανίσεις του Ζαμπά αλλά και την πρόσληψη του Μπούργος στον Αρη.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ημουν καιρό στη Βραζιλία, είμαι μια εβδομάδα στην Ελλάδα. Βρίσκομαι στην Αθήνα, σε λίγες μέρες θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη. Εχω κάποια ραντεβού, έφερα έναν φίλο μου να δει πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Περιμένω να δω τι θα γίνει στα μεταγραφικά, κάποιοι παίκτες τελειώνουν το συμβόλαιό τους, κάποια θα πάρουν μεταγραφές. Σε μια βδομάδα τελειώνει το Παουλίστα στη Βραζιλία και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι, κάποια παίκτες μπορούν να έρθουν στην Ευρώπη. Οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές που έρχονται από την Ουκρανία και τη Ρωσία είναι ακριβοί για να έρθουν στην Ελλάδα».

Για τον Ζαμπά: «Πριν 1-2 μήνες μιλήσαμε, το παιδί χρειάζεται να πάρει λίγο χρόνο. Ακόμη δεν είναι όπως ήταν πριν δύο χρόνια, ο τραυματισμός τον επηρέασε. Σιγά σιγά θα γίνει ένα σημαντικό κομμάτι για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι τόσο έτοιμος, όπως τον είδα εγώ. Πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να βελτιωθεί, έχει περιθώρια. Επίσης, πρέπει να έχει εμπιστοσύνη από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ».

Για την πρόσληψη του Μπούργος στον Αρη: «Για μένα ο Αρης άργησε να αλλάξει προπονητή, δεν λέω πως ο Μάντζιος δεν είναι καλός προπονητής. Επρεπε να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Βέβαια οι ευθύνες ξεκινάνε από ψηλά, από τον πρόεδρο. Από τα οικονομικά, από την οργάνωση της ομάδας. Αν μια ομάδα δεν έχει οργάνωση, τελείωσε. Ο Αρης έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Πρέπει να κρατήσει 12-15 παίκτες και να αλλάξει λίγους. Πρέπει να υπάρχει κάποιος μέσα και να αλλάζει το παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.