Νέτο: «Να μείνει προσγειωμένος ο Ζαμπά - Είναι στο 80% των δυνατοτήτων του»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ντάρσι Νέτο. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν μάνατζερ μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση που έχει ένας εκ των ποδοσφαιριστών του, o Λέο Ζαμπά, στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, τη δουλειά που πρέπει να κάνει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αλλά και τα μυαλά του που πρέπει να μείνουν... προσγειωμένα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τον Ζαμπά, πρέπει να αλλάξει πολλά και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του. Πρέπει να είναι εκεί, συγκεντρωμένος, να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα, ωστόσο είναι σημαντικό πως ξεκίνησε με γκολ. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι χθες, ο Λουτσέσκου θέλει να τον βοηθήσει και άμα θέλει να ακούει ο Ζαμπά καλώς, αλλιώς...»

Για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο Λέο Ζαμπά: «Κάποια στιγμή μου είπε ''Νέτο, μπορείς να με βοηθήσεις;'', τότε του είπα ότι πρέπει να γίνει πιο επαγγελματίας, να δουλεύει πιο πολύ το κορμί του, τη δύναμη του, την έκρηξη του, δεν είναι όπως στη Βραζιλία, για αυτό ήρθαν μαζί και οι εργοφυσιολόγοι του. Μετά από 3-4 παιχνίδια θα είναι στο καλύτερο επίπεδο του, σιγά σιγά πρέπει να μπει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, θέλει υπομονή γιατί τώρα είναι στο 80% των δυνατοτήτων του».

Για τη δουλειά του στη Βραζιλία και το αν θα μπορούσε να συνυπάρξει ο Φαμπιάνο με τον Ρονάλντο Γκιάρο στον Άρη: «Παρακολουθώ πολλά παιχνίδια στη Βραζιλία, αν μου το ζητήσει ο Καρυπίδης να του στείλω εγώ κανέναν μικρό Βραζιλιάνο από εδώ. Ο Φαμπιάνο θα μπορούσε να παίξει με τον Γκιάρο μαζί, ο Γκιάρο ήταν πιο έμπειρος έχοντας παίξει τόσο στη Μπενφίκα όσο και στη Μπεσίκτας. Ο Φαμπιάνο είχε ξεκινήσει σαν δεξί μπακ, ήταν γρήγορος με κεφάλι και τώρα έχει γίνει πολύ καλός στόπερ και μπορεί να εξελιχθεί και άλλο».

Αναφορικά με το ποιος είναι καλύτερος, αυτός ή ο Μάτος: «Δεν μπορώ να απαντήσω ποιος είναι καλύτερος, εγώ ή ο Μάτος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.