Νετεσλέρ: «Δεν υπάρχει κάτι για Λουτσέσκου και Φενερμπαχτσέ»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τούρκος δημοσιογράφος Χακάν Νετεσλέρ, ο οποίος τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο να αναλάβει την Φενερμπαχτσέ ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για την θέση του Ερόλ Μπουλούτ: «Η θέση του παραμένει δύσκολη. Η Φενέρ, δεν τα έχει πάει πολύ καλά φέτος, είναι ένας νέος προπονητής. Αυτή τη στιγμή, έχει ένα από τα μεγαλύτερα ρόστερ, τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα. Δεν μπορεί να επιβληθεί εύκολα στα αστέρια της ομάδας. Έχει γνωρίσει κάποιες ήττες εντός έδρας και αυτό δυσκολεύει πολύ την συνέχεια».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Λουτσέσκου: «Όχι δεν ξέρω κάτι. Κάθε φορά, υπάρχει κάποια φήμη για κάποιον προπονητή που πρόκειται να αναλάβει ομάδα από την Κωνσταντινούπολη. Είχα ακούσει και για τον πατέρα του Ραζβάν, τον Μιρτσέα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έρθει ο Ραζβάν. Ο πρόεδρος Αλί Κότς, έχει αλλάξει πολλούς προπονητές τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας πλούσιος και δυνατός πρόεδρος αλλά αλλάζει προπονητές όπως ο Κόκου και ο Κούμαν. Δεν υπάρχει κάτι για τον Ραζβάν. Ο πρόεδρος, θέλει να συνεχίσει με τον Μπουλούτ, γιατί έχει και πολλά οικονομικά προβλήματα. Αν φέρει ένα από τους δύο, θα χρειαστούν πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, και αυτό είναι απίθανο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.