Νεοναζί του Αζόφ σε μισθοφόρους Τσετσένους: «Θα σας έχουμε αξέχαστη υποδοχή»

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στο Κίεβο είναι προ των πυλών να διεξαχθεί μία μάχη μεταξύ δύο αδυσόπητων στρατών, με πολλά εγκλήματα στην πλάτη τους. Μιλάμε για τους Καντιρόβτσι από την Τσετσενία και τους νεοναζί Ουκρανούς του Τάγματος Αζόφ.

Χθες μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα μήνυμα του ηγετών των πρώτων Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος προανήγγειλε την άφιξή του στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τις προάλλες ήμασταν περίπου 20 χιλιόμετρα από εσάς, ναζί του Κιέβου, και τώρα είμαστε ακόμη πιο κοντά. Θα σας δείξουμε (...) ότι η ρωσική πρακτική σε μαθαίνει τον πόλεμο καλύτερα από την ξένη θεωρία και τις προτροπές των στρατιωτικών συμβούλων», πρόσθεσε. Μπορείτε να χαλαρώσετε (...). Δεν χρειάζεται να μας ψάχνετε, θα σας βρούμε εμείς».

Η απάντηση από την άλλη πλευρά δεν άργησε να έρθει δια στόματος του αρχηγού του νεοναζί τάγματος, Αντρέι Μπιλιέτσκι: «Υπάρχουν πληροφορίες οτι ο Καντίροφ έφτασε στην περιοχή του Κιέβου και κρύβεται από τις ειδικές δυνάμεις μας. Αν είναι αλήθεια, τότε είναι πολύ πιθανό να τον πυροβολήσουν. Θα έχουμε αξέχαστη υποδοχή».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.