Νέο συμβόλαιο με «Μπάρτσα« ο Μέσι - Αγόρασε υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Μαϊάμι

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2020

Το σίριαλ αποχώρησης του Λιονέλ Μέσσι φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό, καθώς σενάρια από την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα από την «Daily Mail», αναφέρουν πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, θα ανενεώσει για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιο του με τους «Μπλαουγκράνα», ενώ έπειτα θα μετακομίσει στην Αμερική για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι.

Μετά από 19 χρόνια στους «μπλαουγκράνα» το αντίο ποτέ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν το «cadenaser.com» και η «Daily Mail», ο Μέσσι θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βαρκελώνης και κατόπιν θα μετακομίσει στο MLS και στην Ίντερ Μαϊάμι. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δύο μέσα, ο Αργεντινός σούπερ σταρ εδώ και 1.5 χρόνο έχει αγοράσει ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο συγκρότημα Porsche Design Tower.

«Ο Μέσσι αφού ολοκληρώσει το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα θα μετακομίσει στις ΗΠΑ όπου θέλει να σπουδάσουν οι γιοι του και να τελειώσει ο ίδιος την καριέρα του και μετά από κάποια χρόνια να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα», συμπληρώνουν τα σχετικά δημοσιεύματα αποκαλύπτοντας ότι το κόστος του συγκεκριμένου διαμερίσματος ξεπερνά τα 8 εκατ. ευρώ, αφού είναι σε μια εξαιρετική περιοχή ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.