Νέο στραβοπάτημα για τον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Μαΐου 2021

Μετά την γκέλα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (2-2), ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης υπέπεσε σε μία ακόμα, καθώς ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό Σοχού εκτός έδρας. Ο στόχος της πρώτης θέσης ολοένα και απομακρύνεται για τους «κυανολεύκους», καθώς βρίσκονται στο -5 κι ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το τέλος του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου αν και είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ και μοιραία ήρθε το 1-1. 

Στα του αγώνα, με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών στον Σοχό ο Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με το σουτ του Μεληκιώτη να περάνει ελάχιστα άουτ. Επτά λεπτά μετά οι «κυανόλευκοι» απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Ιορδανίδη. Ο μέσος των φιλοξενούμενων βγήκε από πλάγια θέση σε τετ α τετ, όμως νικήθηκε από τον Καραβελίδη. 

Στο 18΄ το σουτ του Μάρτινς πέρασε άουτ και στο 25΄ η γυριστή κεφαλιά του Μεληκιώτη πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Θεοδωρίδη στο 67΄, ενώ η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου γλίτωσε την ήττα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πουρτουλίδη στο 78΄.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός Σοχού: Καραβελίδης, Δημητρακούδης, Μπατσάρας, Αντωνιάδης, Σάββας, Κουκουρίγκος, Αχαλινόπουλος, Κουτσικοβαγγέλης, Νικολίτσας, Βουτσιάς, Θεοδωρίδης.

Ηρακλής: Μέλκας, Αργυρίου, Παναγιωτίδης, Κοντέων, Μαγκούτης, Μετάι (2΄ Ματθαίου - 70΄ Κανακούδης), Μάρτινς, Μεληκιώτης (62΄ Τσίτας), Ιορδανίδης, Πουρτουλίδης, Χατζής (62΄ Λίτσιος).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας:

Κυριακή 9/5

Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 1-0

Εθνικός Σοχού – Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης 1-1

Ελπίδα Σαπών – ΑΕ Αμπελοκήπων 2-3

ΑΕ Ευόσμου – Αναγέννηση Θαλασσιάς 0-1

Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου – Αετός Οφρυνίου 3-1

ΑΕ Διδυμοτείχου – Νέστος Χρυσούπολης 0-0

Άρης Αβάτου – Ένωση Αλεξανδρούπολης 1-0

Πανδραμαϊκός – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 3-0 α.α.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.