Ηλεκτροσόκ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ, αλλαγές εδώ και τώρα

Γιώργος Καστάνης07 Δεκεμβρίου 2021

Με μία εμφάνιση κατώτερη του αναμενόμενου ο ΠΑΟΚ δέχθηκε μία νέα ταπεινωτική ήττα αυτή την φορά από τον Ιωνικό, ένα αποτέλεσμα που επιβεβαιώνει περίτρανα πως η ομάδα βιώνει μία βαθιά κρίση, που είναι άγνωστο εάν και πότε θα καταφέρει να την ξεπεράσει.

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε ένα νέο στραπάτσο και είναι φανερό πως απαιτούνται αλλαγές, εσωτερικές φύσεως εδώ και τώρα, ακόμη και ένα ηλεκτροσόκ για να αλλάξει η κατάσταση. Ο Δικέφαλος ήταν απελπιστικός στην αμυντική του λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο, δεχόταν εύκολες επιθέσεις, καθώς στον χώρο της μεσαίας γραμμής η ομάδα πελαγοδρομούσε και έδινε την ευκαιρία στον αντίπαλό της να βγαίνει γρήγορα στις αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο, όταν έπαιξε με τρείς στόπερ, από την στιγμή που βγήκε ο Τέϊλορ και σε εκείνο το χρονικό σημείο κατάφερε να μειώσει με τον Μουργκ και να χάσει μεγάλες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Την οποία δεν κατάφερε να πετύχει, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η οδυνηρή ήττα.

Ο Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και αυτό πρακτικά μεταφράζεται πως ο Ρουμάνος ίσως εκδηλώσει (ή εκδήλωσε χθες το βράδυ) την πρόθεση της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πάντως εάν δεν αλλάξει κάτι, ο Λουτσέσκου οφείλει να αναθεωρήσει αρκετές από τις απόψεις του. Και στην επιλογή προσώπων και στον σχηματισμό που θα παρατάξει η ομάδα από εδώ και στο εξής.

Το 3-5-2 φαίνεται πως ταιριάζει καλύτερα στην ομάδα και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, μετά το τρίτο γκολ που δέχθηκε από τον Ιωνικό. Ασφαλώς και για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, είναι μεγάλη η ευθύνη του Τζήλου που σφύριξε πέναλτι, κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν στο σκορ με 2-1 στο 34ο λεπτό.

Πλέον αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι ένα ηλεκτροσόκ από όλες τις απόψεις. Γιατί αυτή η εικόνα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.