Νέο μήνυμα παραμονής από τον Μπρούνο Γκάμα

Γιώργος Στράντζαλης22 Μαρτίου 2020

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, στην Πορτογαλία, ο Μπρούνο Γκάμα παρουσίασε τη δική του περίπτωση -σχετικά με το μέλλον του στον Αρη- στην πραγματική διάστασή της. Ότι δηλαδή, ο Αρης εξέφρασε την πρόθεση υπογραφής νέου συμβολαίου με αυξημένες οικονομικές απολαβές, στα πλαίσια βέβαια του οικονομικού εξορθολογισμού που αποφάσισε η ΠΑΕ, δίχως όμως ακόμη να έχει μπει σε αριθμούς. 

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής παραδέχτηκε ότι θέλει να παρατείνει το διάστημα παραμονής του στη Θεσσαλονίκη και έμμεσα είπε ότι θέλει να μείνει. Αυτό επανέλαβε και σε νέα του τοποθέτηση, αυτή τη φορά στη χώρα μας. 

Ο Μπρούνο Γκάμα παραχώρησε συνέντευξη στο “Mega” και με όσα είπε ουσιαστικά έστειλε ακόμη ένα μήνυμα προς τη διοίκηση του Αρη, να τον καλέσει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον προσεχή Ιούνιο. Με την προϋπόθεση βέβαια ότι στην κουβέντα που θα γίνει θα τεθούν και οι οικονομικοί όροι, βασικό προαπαιτούμενο για να μπει το θέμα στην τελική του βάση. “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κάνω μια τόσο καλή σεζόν. 

Πετυχαίνω τους στόχους μου και βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της. Είμαι ικανοποιημένος από τον Αρη και πολύ ευτυχισμένος στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να παραμείνω, αλλά δεν είναι μόνο ζήτημα βούλησης αλλά και θέμα άλλων παραμέτρων, που θα δούμε μελλοντικά. Θέλω πάντως να μείνω”, είπε ο Πορτογάλος. Και πρόσθεσε σχετικά με το δύσκολο διάστημα που πέρασε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, τον Ιανουάριο του 2019. 

“Ηταν σοκαριστική στιγμή για μένα. Πέρα από όσα έκανα ως επαγγελματίας για να επανέλθω όσο το δυνατόν καλύτερα και γρηγορότερα, πολύ σημαντικός ήταν και ο παράγοντας της ψυχολογίας, δηλαδή η δύναμη που μου έδωσε ο περίγυρος μου, η σύζυγός μου, οι φίλοι και ο κόσμος. Πάντα ζεις με την αμφιβολία για το πως θα επιστρέψεις, αλλά κάνοντας τη σωστή προετοιμασία επανήλθα και θεωρώ ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση”.

Πρώτος σε γκολ  και σε τελικές

Ο Μπρούνο Γκάμα είναι από τους ποδοσφαιριστές που ασκούν μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας. Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και οι αριθμοί έρχονται ως αδιάψευστος μάρτυρας για να αναδείξουν την πραγματικότητα. Σε 24 συμμετοχής, στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, είναι πρώτος σε τελικές προσπάθειες με 38, εκ των οποίων μάλιστα οι 20 εντός μεγάλης του αντιπάλου, είναι πρώτος σκόρερ του Αρη με οκτώ γκολ, έρχεται τρίτος σε πάσες (126) και τέταρτος σε εύστοχα γεμίσματα (15).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.