Σακελλαρίδης κατά Τσίπρα: «Ιδιοκτήτης των καλών και των κακών περιόδων της αριστεράς»

Παναγιώτα Απέργη28 Μαρτίου 2026

Κοπλιμέντο μετά...αιχμηρού σχολίου επεφύλασσε στον Αλέξη Τσίπρα ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης απέδωσε την αποστασιοποίηση της κοινωνίας στη δυσπιστία των πολιτών απέναντι στους εκφραστές της Αριστεράς και όχι σε έλλειμμα προτάσεων σχολιάζοντας, ωστόσο, ότι «το καθαρό και σαφές στίγμα και πρόγραμμα της Νέας Αριστεράς» θα αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή για τον λαό. «Θέλουμε να υπάρχει ισχυρή φωνή της Αριστεράς στο Κοινοβούλιο και στους κοινωνικούς αγώνες, γιατί αυτό είναι και μια κοινωνική ανάγκη», παρατήρησε ο ίδιος.

Αναφερόμενος, δε, στον Αλέξη Τσίπρα, ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολίασε ότι η κρίση της αξιοπιστίας οφείλεται και στον πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο χαρακτήρισε «ιδιοκτήτη των καλών περιόδων της αριστεράς αλλά και των κακών». «Ο κύριος Τσίπρας πιστώνεται όλα τα καλά που έχουν γίνει και όλα τα κακά», πρόσθεσε. Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο συνεργασίας ο ίδιος τόνισε ότι όσα μέλη της ΚΟ της Νέας Αριστεράς «κοιτούν» προς το κόμμα Τσίπρα δεν θα πρέπει να κάνουν αυτό το βήμα, δηλώνοντας ότι «υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσουμε από την αρχή με ένα νέο σχέδιο που μπορεί να βεβαιώσει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.