Νέο «χτύπημα» από το μέλος του δ.σ. της ΕΡΤ για την on air «κόντρα» στην εκπομπή TOKYO 2020

Βασίλης Μάστορας26 Ιουλίου 2021

Η «γκάφα» της ΕΡΤ να μη μεταδώσει live την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια σχολιάσθηκε, ακόμη, και από το μέλος του δ.σ. της Δημόσιας Τηλεόρασης Αριστοτέλη Μεταξά. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο δ.σ. σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb έγραψε ότι η ΕΡΤ αντί να ψάχνει δικαιολογίες θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. 

Το μέλος του δ.σ. της ΕΡΤ δεν σταμάτησε εκεί. Με αφορμή την on air κόντρα της παρουσιάστριας της εκπομπής TOKYO 2020, Κατερίνας Αναστασοπούλου και του διευθυντή του Αθλητικού Τμήματος της ΕΡΤ Γιώργου Λυκουρόπουλου , για τη μη κάλυψη της προσπάθειας του Πετρούνια και τις δικαιολογίες της ΕΡΤ, έκανε νέα ανάρτηση η οποία καταλήγει: «Η αλήθεια, η συγγνώμη και η ευθύνη είναι πολιτισμός».

Εγραψε λοιπόν το μέλος του δ.σ. της ΕΡΤ: «Θέλω να πω ένα μπράβο στην συνάδελφο Κατερίνα Αναστασοπούλου. Με δύο λεκτικές παρεμβάσεις της οριοθέτησε το περίγραμμα μέσα στο οποίο βρίσκεται εγκλωβισμένη η απάντηση και η αλήθεια, απέναντι στο πολύ σοβαρό γεγονός να μην υπάρχει ζωντανά στην οθόνη της ΕΡΤ η προσπάθεια του κορυφαίου αθλητή μας Λευτέρη Πετρούνια. 

Οι φωνές που ακούστηκαν εις βάρος της είναι απαράδεκτες. Αντε πάλι ξανά η απαξίωση να χτυπά την πόρτα μας και να σαρώνει στο διάβα της τα πάντα.

Η ΕΡΤ στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όλα τα αγωνίσματα και είναι κρίμα να βρίσκεται σε φάση λιθοβολισμού.

Η αλήθεια, η συγγνώμη και η ευθύνη είναι πολιτισμός».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.