Νεντίδης: «Αδικαιολόγητο να παίζουν δύο ομάδες μήνα Αύγουστο»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2020

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Νεντίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την προσπάθεια που έγινε στην αθηναϊκή ομάδα ώστε να ανέβει στην Super League 1 και τις ιδιαιτερότητες των μπαράζ με την Ξάνθη.  

«Δεν ήταν λογικό και φυσιολογικό να γίνουν αυτά που έγιναν. Εμείς κάναμε τον αγώνα μας για να ανέβουμε στην Super League. Το πιο υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου είναι οι ποδοσφαιριστές. Το αντιμετώπισαν με πείσμα, παρά την πικρία που μπορεί να έχει ο καθένας, και αγωνίστηκαν για την ομάδα τους.  

Εμείς, από την πλευρά μας, προσπαθούμε εκτός από το οικονομικό, που έδωσε ο πρόεδρος ένα πριμ, και για ηθική επιβράβευση, δηλαδή, κάποια απ' αυτά τα παιδιά να παραμείνουν στην ομάδα. Δεν άξιζε ούτε σε εμάς, ούτε στην Ξάνθη αυτή η αντιμετώπιση. Ήταν αδικαιολόγητο να παίζουν δύο ομάδες μήνα Αύγουστο» είπε μεταξύ άλλων.  

Σημείωσε ότι: «Εμείς πρέπει να ενισχυθούμε μέσα σε μία εβδομάδα. Κάνουμε αγώνα δρόμου. Μόλις τελειώσει και το θέμα του προπονητή, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει, θα προχωρήσουμε. Συζητάμε με τον κ. Τεννέ. Η συμφωνία του ήταν μόνο για τα μπαράζ, αλλά δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει ή να έρθει κάποιος άλλος. Νομίζω θα χρειαστούμε δέκα μεταγραφές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.