Νεμπεγλέρας: «Στον Άρη αδικούν τον εαυτό τους - Απώλεια ο Τζέγκο»

Metrosport Team31 Ιανουαρίου 2022

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον αποκλεισμό του Άρη από το κύπελλο και την πορεία του στο πρωτάθλημα.

«Δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα. Βάσει των παιχνιδιών με την Λαμία έπρεπε να περάσει ο Άρης. Όταν έχεις δύο χαμένα πέναλτι, ευκαιρίες και κατοχή έπρεπε να περάσει. Βέβαια, δεν μπόρεσε να κάνει γκολ και αυτό δεν είναι ωραίο. Νομίζω ότι ήταν ένα κακό φεγγάρι για τον Άρη και θα έλεγα ότι αδικούν τους εαυτούς τους γιατί είναι παίκτες με ποιότητα.

Αυτό που κάνει την διαφορά είναι το γκολ. Όταν σκοράρεις τα κάνεις πιο απλά, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Καμαρά είναι κακός παίκτης. Νομίζω ότι πέρσι η ομάδα έδειξε καλό πρόσωπο και αυτό που έπαιρνε το έπαιρνε γιατί είχε το γκολ. Φέτος βλέπω ότι δεν υπάρχει αυτή η ένταση στο παιχνίδι του Άρη. Αυτό του λείπει. Έχει να κάνει με όλη την ομάδα. Δεν βλέπω, πάντως, αδιάφορους ποδοσφαιριστές.

Ο Τζέγκο ήταν πολύ καλός. Τώρα γιατί φεύγει το ξέρουν καλύτερα οι υπεύθυνοι. Είναι απώλεια γιατί στα ματς που έπαιξε είχε καλή απόδοση. Μαζί με τον Σάσα είχαν πολύ καλή χημεία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.