Νέλσον Ολιβέιρα, το παρόν, το μέλλον και το «ευχαριστώ»

Metrosport Team18 Απριλίου 2022

Το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ από τη χθεσινή ήττα του από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 1-0, ακούει στο όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα που πήρε αγωνιστικό χρόνο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο πορτογάλος στράικερ που είχε έρθει με τις καλύτερες προοπτικές στον Δικέφαλο από την ΑΕΚ στάθηκε άτυχος το καλοκαίρι όπου και τραυματιστήκε σοβαρά, με τον ίδιο να επιστρέφει στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στην αγωνιστική δράση. 

Ο ίδιος με την εμφάνιση του, την ενέργεια αλλά και την μία ευκαιρία που είχε έδειξε πως μπορεί να αποτελεί μία λύση για τον Ρουμάνο προπονητή ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο δίνοντας βάθος στην επιθετική γραμμή των «ασπρόμαυρων» αλλά και προσθέτοντας και διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Άκπομ και Τσόλακ.

Ο έμπειρος στράικερ την επόμενη ημέρα της αναμέτρησης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα και ειδικότερα στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα», δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την ευγνωμοσύνη του σε όσους όλο αυτό το χρονικό διάστημα της αποχής του από τα γήπεδα αλλά και κατά την επάνοδο του ήταν στο πλευρό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.