Νέλσον Ολιβέιρα... Νο 32 για τον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team19 Απριλίου 2022

Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή το απόγευμα ο Νέλσον Ολιβέιρα έγινε ο 32ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί την φετινή σεζόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

 Μετά από 247 μέρες ο Πορτογάλος έκανε το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα στην Super League και αυτό ήταν το μοναδικό κέρδος που κέρδισε ο Δικέφαλος σε μια κακή βραδιά. Ουσιαστικά δεν υπάρχει πλέον κανείς ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της πρώτης ομάδας (εκτός του Ταλιχμανίδη) που δεν έχει μετρήσει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του Πρωταθλήματος. 

Και προφανώς ο Πορτογάλος στα έξι ματς που απομένουν θα πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής αφού έδειξε πως είναι πανέτοιμος. Αυτή τη στιγμή με τα 11΄ που αγωνίστηκε (δεν υπολογίζουμε τις καθυστερήσεις των αγώνων) είναι ο παίκτης με τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής.

 Προφανώς όμως θα ξεπεράσει τον Κούτσια που έχει μείνει στα 13’, τον Κωνσταντέλια που έχει 16’, τον Καγκάβα που έχει 61’ και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς που έχει 90’ στο ματς δηλαδή της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή του Ολιβέιρα τώρα στο φινάλε της σεζόν και κυρίως για τους δυο ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση και για τον Λουτσέσκου αλλά και για τους φίλους του Δικεφάλου. 

Υπάρχουν ακόμη έξι ματς Πρωταθλήματος και τουλάχιστον δυο ματς Κυπέλλου, δηλαδή το ελάχιστο οκτώ παιχνίδια όπου ο Πορτογάλος θα μπορέσει να προσφέρει και γιατί όχι στην πρώτη του σεζόν με την ασπρόμαυρη φανέλα να πανηγυρίσει και την κατάκτηση ενός Κυπέλλου εφόσον ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και βρεθεί στον τελικό της 21ης Μαϊου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.