Νέλσον Ολιβέιρα, η επιστροφή! Μπαίνοντας στα... παπούτσια και τη φανέλα του Σφιντέρσκι

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στις προπονήσεις και πλέον έχει αφήσει πίσω του τις ατομικές προπονήσεις έχοντας ενσωματωθεί πλήρως στο ασκησιολόγιο των υπόλοιπων παικτών, με την κλεψύδρα που μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου να αδειάζει όλο και περισσότερο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ωστόσο στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα έχει μία σημαντική διαφορά σε αντιστοιχία με τα όσα θυμόταν το ευρύ κοινό από την περίοδο πριν τον τραυματισμό του. Και ποια θα είναι αυτή; Ο αριθμός στην πλάτη του. 

Ο Πορτογάλος στράικερ που στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μποέμιανς στην Τούμπα κατάλαβε ότι έχει πρόβλημα στον χιαστό αλλά συνέχισε να βοηθά την ομάδα, όπως φαίνεται και από τις σχετικές φωτογραφίες της σημερινής (15/3) προπόνησης, πλέον δεν θα φορά τον αριθμό ''18'' τον οποίο είχε στην έναρξη των  υποχρεώσεων του με τον ΠΑΟΚ αλλά το αγαπημένο του ''9'' το οποίο ήταν κατειλημμένο από τον Κάρολ Σφιντέρσκι που πλέον είναι κάτοικος ΗΠΑ και πλέον ξεχωρίζει στο σορτσάκι του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από την προπόνηση του ΠΑΟΚ:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.