Νέλσον Ολιβέιρα: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην Κύπρο. βρίσκω σιγά σιγά τον εαυτό μου»

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με νίκη 0-3 επί της ΑΕΛ Λεμεσού και τον Νέλσον Ολιβέιρα να είναι ένας από τους σκόρερ, γεγονός που τον ικανοποίησε όπως παραδέχτηκε και στις δηλώσεις μετά τη λήξη του.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προετοιμασία που γίνεται και την δικιά του κατάσταση, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει και την χαρά του, αλλά και της ομάδας, που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται δίπλα τους σε όλη την διάρκεια και τους στηρίζουν. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προετοιμασία: «Γίνεται καλή δουλειά εδώ στην Κύπρο. Προπονούμαστε σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, δουλεύουμε καλά σαν ομάδα και σ' αυτό βοηθάει και ο πολύ καλός καιρός που υπάρχει εδώ».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δίνουμε στον κόσμο της Κύπρου τη χαρά να μας δει. Ξέρουμε ποιοι είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, πόσο μας αγαπάνε και είμαστε χαρούμενοι που μας βλέπουν από κοντά μετά από χρόνια».

Για τον εαυτό του και την κατάσταση που βρίσκεται: «Είναι σημαντικό κάθε παίκτης να σκοράρει έστω και σε φιλικά. Το πρώτο κομμάτι της σεζόν για μένα ήταν δύσκολο, βρίσκω σιγά σιγά τον εαυτό μου όπως έχω ξαναπεί και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.