Νεκρός ο Κριστιάν Ατσού μετά τον σεισμό στην Τουρκία

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2023

Νεκρός έπειτα από τον σεισμό στην Τουρκία είναι ο Κριστιάν Ατσού, με τον ποδοσφαιριστή της Χατάισπορ να ανασύρεται νεκρός από τα χαλάσματα μαζί με χιλιάδες ακόμα πολίτες κάτι το οποίο επιβεβαίωσε με ανάρτηση του και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις Νιούκαστλ και Τσέλσι.

«Ο Κριστιάν Ατσού βρέθηκε και πέθανε με τραγικό τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μουράτ Ουζουνχεμέντ, με τον ποδοσφαιριστή μετά από 12 ημέρες να βρίσκεται νεκρός κάτω από την πολυκατοικία η οποία κατέρρευσε μετά από τον μεγάλο σεισμό πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργού Εσωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, οι νεκροί στην Τουρκία ανέρχονται σε 39.672.

Ο Ατσού έκανε μια αξιόλογη καριέρα, έχοντας φορέσει μάλιστα 60 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γκάνας και σημειώνοντας 10 γκολ. Σε συλλογικό επίπεδο έπαιξε στην Ρίο Άβε, στην Πόρτο, στην Τσέλσι, στη Φίτεσε, στην Έβερτον, στην Μπόρνμουθ, στη Μάλαγα, στη Νιούκαστλ, στην Αλ Ραίντ και στη Χατίγιασπορ στην οποία βρέθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.