Θλίψη: Νεκρός αστυνομικός σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2023

Την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο άφησε o 44χρονος αστυνομικός της ομάδας «Ζ», Αλέξανδρος Τζιμούλης. Το τραγικό γεγονός συνέβη το πρωί του Σαββάτου 2/9 στις 8:45 π.μ. στην Αλεξάνδρεια, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου, στην περιοχή που πραγματοποιείται η «λαϊκή αγορά», στο ύψος του 2ου Γυμνασίου.

Η υπηρεσιακή μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο αστυνομικός συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο με οδηγό εγκυμονούσα γυναίκα.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και αμέσως μετά εσπευσμένα στο νοσοκομείο Βέροιας, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Ο 46χρονος αστυνομικός ήταν πατέρας τεσσάρων ανηλίκων παιδιών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης. Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.


ΠΗΓΗ: verianet.gr
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.