Νέιρα: «Ο τελικός θα κριθεί στα πέναλτι - Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο Αρης»

Metrosport Team19 Μαΐου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παίκτης του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα και αναφέρθηκε στην περιπετειώδη φετινή χρονιά που τέλειωσε όμορφα, καθώς οι Κρητικοί κατάφεραν να μείνουν στη Σούπερ Λιγκ 1, ενώ έκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

«Είμαι καλά και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι καλό και έχει καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Παίζει και ο παράγοντας τύχη σε όλα. Είχαμε τραυματισμούς, αλλά και παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε, τα χάναμε. Φτάσαμε έτσι να μπλέξουμε, αλλά ήμασταν όλοι ενωμένοι και στο τέλος καταφέραμε να σώσουμε την χρονιά για τον ΟΦΗ».

Για το αν είχε προτάσεις από άλλες ομάδες στη διάρκεια του Πρωταθλήματος:

«Ανανέωσα από τον Ιανουάριο με τον ΟΦΗ. Δεν είχα άλλη πρόταση από ελληνική ομάδα και να είχα, μου αρέσει στον ΟΦΗ και θέλω να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εδώ. Από τον τρόπο που μου έχουν συμπεριφερθεί στην ομάδα, δεν θα ήθελα να αποχωρήσω».

«Ο Άρης μου έκανε μεγάλη εντύπωση, ενισχύθηκε και έκανε ολική μεταμόρφωση. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός ανεξαιρέτως που δεν μπόρεσε φέτος να φτάσει στην κορυφή».

Για τον καλύτερο αμυντικό, μέσο και επιθετικό της κατηγορίας:

«Ο Βέλεθ στην άμυνα, στο κέντρο Εμβιλά και Καμαρά και στην επίθεση ο Ελ Αραμπί».

Για τα παιδιά που ήρθαν από τον ΠΑΟΚ (Διαμαντής, Μπαλογιάνης, Γκαργκαλατζίδης) και ενίσχυσαν τον ΟΦΗ:

«Ήταν δύσκολη για όλους γιατί κινδύνευσε η ομάδα. Ήταν ευτύχημα για τον Διαμαντή που ξεχώρισε. Ο Γκαργκαλατζίδης είναι μεγάλο ταλέντο και τον εκτιμώ πολύ. Θεωρώ ότι τα αυτά τα παιδιά θα πάρουν ευκαιρίες στο μέλλον».

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για τον τίτλο στον τελικό Κυπέλλου:

«Πιστεύω ότι το ματς θα οδηγηθεί αρχικά στην παράταση και ο νικητής θα κριθεί στα πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξει τον Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.