Νεϊμάρ: Ο εξωφρενικός όρος… ευγένειας στο συμβόλαιό του που του αποφέρει 540.000 μηνιαίως!

Metrosport Team06 Σεπτεμβρίου 2021

Μπορεί ένα έμφυτο χαρακτηριστικό ή απλά μια σωστή επαγγελματική συμπεριφορά να αποφέρει παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ το μήνα σ’ έναν ποδοσφαιριστή; Μπορεί, αν είσαι ο Νεϊμάρ!

Η El Mundo αποκάλυψε τον απίθανο όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον οποίο ο 29χρονος Βραζιλιάνος εισπράττει κάθε μήνα 541.680 ευρώ (375.000 ευρώ «καθαρά») για να είναι ευγενικός, συμπαθής, διαθέσιμος και να χαιρετά τους φιλάθλους πριν και μετά τους αγώνες της Γαλλικής ομάδας!

Στον απίθανο όρο που αποφέρει επιπρόσθετα έσοδα στον Νεϊμάρ, προβλέπεται να αποφεύγει τα υποτιμητικά δημόσια σχόλια για την Παρί, το προσωπικό και τους υπαλλήλους της, όπως και πολιτικές ή θρησκευτικές τοποθετήσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν τον σύλλογο.

Βάσει του συμβολαίου του ο Νεϊμάρ θα πρέπει να είναι συνεπής στις ώρες τις προπόνησης, να σέβεται τους χορηγούς του συλλόγου, να πληρώνει τους φόρους του, να αποφεύγει τα τυχερά παιχνίδια ή τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα και να χειρίζεται με προσοχή τις αναρτήσεις του στα Social Media

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.