Νεϊμάρ για ακροδεξιό πολιτικό: «Έχουμε κοινές αξίες, θα του αφιερώσω το πρώτο μου γκολ στο Μουντιάλ»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2022

Τον τελευταίο καιρό ο Βραζιλιάνος έχει έρθει στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όχι όμως για τις αγωνιστικές του επιδόσεις, αλλά κυρίως για τις... εξωαγωνιστικές. Αυτή την φορά, λοιπόν, συμμετείχε σε προεκλογική εκπομπή του ακροδεξιού Ζαΐρ Μπολσονάρο επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη στήριξη προς το πρόσωπό του και λέγοντας, μάλιστα, πως θα του αφιερώσει το πρώτο γκολ που θα πετύχει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι ανοιχτές υποθέσεις από το παρελθόν και η δίκη για διαφθορά έχει αναγκάσει τον Νεϊμάρ σε απανωτά «πήγαινε-έλα» στη Βαρκελώνη , πράγμα που συνεπάγεται φυσικά και την απουσία του από τις προπονήσεις και τους αγώνες της Παρί. Αυτό, ωστόσο, δεν φαίνεται να τον απέτρεψε από το να συμμετάσχει εξ αποστάσεως στην προεκλογική εκστρατεία του ακροδεξιού Ζαΐρ Μπολσονάρο.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε σε live εκπομπή προώθησης της υποψηφιότητας του 67χρονου πολιτικού ενόψει του β' γύρου των εκλογών στη Βραζιλία, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου, στην οποία δήλωσε πως μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τον Μπολσονάρο. Μάλιστα, υποσχέθηκε πως θα του αφιερώσει το πρώτο γκολ που θα πετύχει στο ερχόμενο Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας. Θυμίζεται ότι την ίδια στιγμή, ο Νεϊμάρ έχει ανοίξει μίνι-κόντρα με τον αντίπαλο του Μπολσονάρο και νικητή του α' γύρου των εκλογών, Λούλα Ντα Σίλβα, ο οποίος είχε σχολιάσει σχετικά με τη δίκη του «Νέι» πως ο ηγέτης της Σελεσάο τον φοβάται και στηρίζει τον Μπολσονάρο επειδή έκαναν συμφωνία για τα χρέη του.

«Αυτό που μου έδωσε κίνητρο να εκφράσω την άποψή μου είναι οι αξίες που πρεσβεύει ο Πρόεδρος, είναι αυτές που πρεσβεύω εγώ και η οικογένειά μου. Υπερασπίζεται τους ανθρώπους, τα παιδιά, τις οικογένειες. Είναι σημαντικό να τον στηρίξουμε. Καλώ όλους όσοι διστάζουν να το κάνουν. Είναι δικαίωμά μας, είναι πολύ σημαντικό να εκφράζεις τις αξίες σου. Και είμαι περήφανος που το κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.